Cruise

ROYAL CARBBEAN INTERNATIONAL

Royal Caribbean International er en global merkevare med 21 fantastiske skip. De seiler til mer enn 270 destinasjoner, i 72 land og på seks kontinenter. Målet er å gi deg en førsteklasses ferie med et bredt spekter av unike fasiliteter og topp underholdning. I over 40 år har RCL invitert de reisende ombord til noen av verdens mest innovative cruiseskip og spennende ruter til populære reisemål.For dette har de blant annet vunnet priser som Grand Travel Award, de siste 20. årene.

Ombord i skipene finnes mange fasilteter som blant annet klatrevegg, skøytebane og promenadegater med erstauranter og butikker. Bassenger med ulike former for vannaktiviteter er selvsagt tilrettelagt for de reisende. Og ombord er det selvsagt smakfulle lugare i ulike standarder, og følelsen av luksus er absolutt tilstedeværende. RCL Cruises Ltd. er et norsk-amerikansk cruiserederi som driver Royal Caribbean International, samt Celebrity Cruises, Pullmantur, Azamara Club Cruises, CDF Croisieres de France og 50% av TUI Cruises.


HURTIGRUTEN

Et norsk eventyr langs den flotte kysten vår, sommer som vinter! Flere ferierer i hjemme i Norge, og da er det fint å kunne bruke Hurtigruten også. Har du for eksempel tenkt på at det er mulig å ta med bilen ombord? HVorfor ikke kjøre ombord i skipet om kvelden og legge igjen hotellpengene der, samtidig som du flytter deg noen mil i reiseretningen? Det kan vi bare anbefale! Spør oss, for dette har vi prøvd ut.....


COLOR LINE

Bli med på et cruise til Kiel i Tyskalnd. Ombord finner restauranter, butikker, badeland og ikke minst show av meget høy kvalitet.

DFDS

En annen mulighet fra Norge er å reise over Skagerak til København. Ombord er det badeland for de yngste, restuaranter og shopping. Her kan man slappe av og nyte reisen, og man kan velge mellom flere luagrtyper. Fra de helt enkle standard lugarene til Commodore som gir følelsen av luksus og velvære. Velkommen ombord!


CELEBRITY CRUISES

Dette selskapet har nok den voksne reisende i tankene, når de tilbyr et miljø hvor aktivitets nivået ikke er fullt så høyt. Det skjer selvsagt mye ombord også her, men her kan man finnes roen og nyte opplevelsene i et annet tempo. Ferien din er veridfull, og ombord vil du føle deg godt ivaretatt. Personlig service helt utenom det vanlige, gå barbeint og slapp av med en piknik på gressplenen på øverste dekk, nyt maten fra mesterkokken som skaper moderne retter fra hele verden og vær med på den ultimate cruiseopplevelse. Det er dette vi kaller Modern Luxury.

HAR DU SPØRSMÅL?

Ta kontakt med oss i dag, og hvilke tilbud som er gjeldende. Våre leverandører har ofte kampanjer, og er du ute i god tid, så kan man spare mye på sin reise. Vi er selvsagt behjelpelig med fly i anledning ditt cruise, og eventuelt hotell, om det er nødvendig. Følg også med på vår turmeny, da vi også har inntegningsturer en gang iblant med cruise som en del av reisen. Ship o'hoy!