Grupper over 10

SENIORTURER

Er du med i en seniorforening eller et lokallag? Vi har mange flotte turer for turglade voksne. Velg mellom en lokale aktivitet, dagsturer eller en overnattingstur i inn eller utland. Arrangementet blir et trivelig avbrekk i hverdagen, og ikke minst sosialt! Vi kan lage kombinasjonsturer med for eksempel båt, fly og/eller buss. Og mangler du ideér, så kan det hende vi har noen forslag som faller i smak. Ta kontakt for en uforpliktende prat.


FAMILIE-/VENNETUR, LAG ELLER FORENINGER

Vi hjelper din organisasjon med det lille ekstra som gjør reisen enda mer minneverdig og spesiell. Våre medarbeidere har gode tips til destinasjoner utfra budsjett og ønskede aktiviteter. Enten det er en dagstur eller flere dager med overnatting, så kan vi med hjelp fra våre dyktige samarbeidspartnere og fordelsaktige bransjeavtaler, sørge for sikker planlegging og gjennomføring av deres reise.

BEDRIFTER

Vi skreddersyr pakketurer i inn- og utland for bedrifter og organisasjoner. Få økt inspirasjon, kreativitet og arbeidsglede hos dine medarbeidere ved å legge en ekstraordinær ramme rundt konferansen, reisen eller evntet Vi kan sette sammen reisen slik at faglig innhold, teambuilding og sosialt samvær blir vel balansert. Gjennom vårt bransjenettverk kan vi være behjelpelig med et effektivt og kostnadsbesparende arrangement på vann eller land! Dere bestemmer destinasjonen - vi ordner resten! Vi hjelper til med planlegging og gjennomføring av alt fra enkel velferdstur til store konferanser, med alle fasiliteter.