Arrangementer for grupper

SENIORTURER

Er du med i en seniorforening eller et lokallag? Vi har mange flotte turer for turglade voksne. Velg mellom en lokale aktivitet, dagsturer eller en overnattingstur i inn eller utland. Arrangementet blir et trivelig avbrekk i hverdagen, og ikke minst sosialt! Vi kan lage kombinasjonsturer med for eksempel båt, fly og/eller buss. Og mangler du ideér, så kan det hende vi har noen forslag som faller i smak. Ta kontakt for en uforpliktende prat.


FORENING OG LAG

Vi hjelper din organisasjon med det lille ekstra som gjør reisen enda mer minneverdig og spesiell. Våre medarbeidere har gode tips til destinasjoner utfra budsjett og ønskede aktiviteter. Enten det er en dagstur eller flere dager med overnatting, så kan vi med hjelp fra våre dyktige samarbeidspartnere og fordelsaktige bransjeavtaler, sørge for sikker planlegging og gjennomføring av deres reise.

STUDIETUR

Har du ansvaret for studiereisen i år? En studiereise skal tradisjonelt være en tur som kombinerer fornøyelse og faglig innhold. Vi i Vega Reiser setter sammen de elementene som må til for at dere skal få maksimalt utbytte av ønsket destinasjon. Alle detaljer blir nøye planlagt og målet er en problemfri gjennomføring. Og dere har gleden av en flott tur, og forhåpentligvis en kombinasjon av gode minner og kompetanseheving!