Referanser fra våre reisende

Gjennom året har vi mange gjester på våre turer i inn- og utland. Her er noen av tilbakemeldingene vi har fått.....

 

"Jeg vil med dette få takke Lisbet for et meget godt og trivelig opphold i Bilbao og dagstur til San Sebastian. Det var et interessant og variert opplegg for turen. Godt sentralt beliggende hotell. Du, Lisbet, ivaretok oss på en utmerket måte - en profesjonell reiseleder! Med ditt behagelige vesen og kunnskaper, ga du oss trygghet og trivsel - var tilstede for oss - ryddig, klare beskjeder og avtaler" 

Med vennlig hilsen Åse Eidissen - deltaker på en foreningstur til Bilbao den 24. september 2016

"Tusen takk for sist - og for en flott tur til New York! Ja, det var noen supre dager med mange inntrykk og opplevelser, trivelig reisefølge og ikke minst en reiseleder som gjorde jobben sin og var der for oss. Som dere skjønner er det ikke noe å klage over. Tar gjerne en ny tur med dere, og Vega Reiser kommer i alle fall til å få positiv omtale fra meg! Ønsker dere alle en fin høst!"

Hilsen Gunnveig Grøtan som deltok på Adresseavisens Lesertur til New York (13. september 2015)

"Tusen tusen takk for en kjempefin tur! Nå er det masse inntrykk som skal fordøyes etterhvert. Det var en fin gjeng, men at det ble så godt samhold, skyldes jo først og fremst at reiseleder Tove-Merete var en svært hyggelig og aktiv person!!! Har ikke noe problemer med å anbefale Vega Reiser til alle jeg treffer. Takk også for en hyggelig kaffestund på Chelsea Market."

Hilsen Elsa Eidstumo som deltok på Adresseavisens Lesertur til New York (13. september 2015)

"Nettopp kommet hjem fra Krakov med Vega Reiser. Det blei en fantastisk tur, trivelig  gjeng å reise sammen med. Takket være en fantastisk reiseleder Torild som fikser alt med et stort smil."

Hilsen en meget fornøyd deltaker Arnfinn Bye (11. juli 2014)

"Fikk bare så lyst til å takke for en fin tur til Telemarkskanalen. Det er så trivelig å reise på tur sammen med dere......Håper på mange fine turer i årene som kommer!"

Fornøyd hilsen Lena og Oddmund (2. juni 2013)

«Stor takk til Vega Reiser som har vært vår turoperatør på flere av våre korpsturer! Siste tur var til København i mai 2013, og turen var for korpsets medlemmer med familie. Store og små koste seg hele turen.-- Vi besøkte Slottet i Oslo og Operataket, Havfruen og Tivoli i København. --- Som et av medlemmene sa; «Beste turen jeg har vært på, ever!» Tusen takk, vi reiser gjerne med dere igjen!»

Breidablikk Skolemusikkorps, Heimdal (13. mai 2013)

«Etter 4 døgn i Riga, er vi svært fornøyd med turen. Den har vært innholdsrik, interessant og informativ. Så bra at vi gjerne reiser til Riga eller andre destinasjoenr med Vega Reiser!--- Hvis vi skulle ha noe negativt å si, så måtte det bli at dagene gikk fort, så altfor fort!»

Liva og Amund Løvseth (10. mai 2013)