Høydepunkter : Våren på den franske riviera og Saint-Paul-de-Vence Avreisedato : Søndag 27. april 2025 Varighet : 5 dager Flyselskap : Norwegian Overnatting : Sentralt beliggende hotell Aktivitetsnivå : Moderat
  • Oversikt
  • Program
  • Inkludert/tillegg
  • Bestilling

Bli med oss på en uforglemmelig reise til Nice over fem dager våren 2025! Her kan du nyte deilig middelhavsmat, vakre strender og sjarmerende gater. Nice har vanligvis solrike dager på denne årstiden, og byr koselige kaféer og spennende kultur.

På reisen tar vi deg også med til den idylliske middelalderbyen Saint-Paul-de-Vence. Her kan du rusle i smale brosteinsgater, besøke små kunstgallerier og nyte en lunsj og/eller kopp kaffe i historiske omgivelser. For de som ønsker litt ekstra luksus, kan man også bli med på en valgfri utflukt til Monaco – kjent for sine eksklusive butikker, vakre hager og det verdensberømte kasinoet.

Alt er planlagt i detalj for deg – det eneste du trenger å gjøre er å glede deg til en avslappende reise!


Dag 1: Avreisedag (M)

Reiseleder møter gjestene på Trondheim Lufthavn Værnes klokken 13.00. Avreise til Nice via Gardermoen med avgang klokken 15.00. Ved ankomst Côte d'Azur, flyplassen i Nice, venter vår transport til hotellet. Vi ankommer hotellet på kvelden hvor vi etter innsjekk får en sen middag.

Dag 2: Disponibel dag (F)

Etter frokost kan de som ønsker det møte reiseleder i resepsjonen. Hen tar dere med på en liten runde i byen. Ellers er dagen disponibel. Forslag til restauranter for lunsj og middag fås av reiseleder.

Dag 3: Utflukt til Saint-Paul-de-Vence (F, M)

I dag er det utflukt til den kjente kunstnerlandsbyen Saint-Paul-de-Vence. Avreise klokken 10.00. Byen florerer av gallerier, kunstnerbutikker og koselige restauranter i byens trange smug. Her er det mulig å spise lunsj og betrakte folkelivet fra en gatecafé.

Avreise tilbake til hotellet klokken 16.00 – og på kvelden er det felles middag i hotellets restaurant.

Dag 4: Disponibel dag (Monaco) (F, M)

Denne dagen er disponibel. Klokken 10:00 kan de som ønsker det slå følge med reiseleder på en togtur til Monaco. Utflukten er frivilling, og deltakere betaler egne utgifter. Reiseleder er selvsagt behjelpelig med billetter.

De som blir igjen i Nice spiser lunsj på egenhånd, og de som er med til Monaco spiser lunsj her.

Vi er tilbake i Nice på ettermiddagen, og på kvelden møtes hele reisefølget til felles middag i hotellets restaurant.

Dag 5: Hjemreisedag (F)

Først nyter vi en frokost før bussen henter oss utenfor hotellet klokken 10:00. Turen går til flyplassen Côte d'Azur, hvor vårt fly til har avgang klokken 13.55. Vi flyr via Oslo til Trondheim med forventet ankomst 18.35.

Med forbehold om nødvendige tilpasninger.

Last ned PDF

Inkludert

Fly Norwegian Trondheim - Nice t/r
Transfer til/fra flyplassen
4 netter på hotell sentralt i Nice
4 frokoster
3 middager
Utflukt til Saint-Paul-de-Vence
Aktiv reiseleder fra Vega Reiser

Prisinformasjon

Enkeltrom: NOK 3 640
Depositum: NOK 2 000

Please wait...