Det er lett å tenke at en dagstur ikke betyr så mye, og det må være lov. Men vi tør påstå; for en som ikke kommer seg så ofte ut på reise, kan en dagstur være like mye verdt for én – som en jordomseiling er for en annen.

På en dagstur med Vega Reiser kan du derfor være sikker på at, du er like viktig for oss som en som skal med på en rundreise i Østen. Og med 15 år som leverandør av turer i Trondheimsområdet, har vi av et bredt spekter av nettverk og kontakter. Våre reiseledere er i tillegg svært drillet, og vet akkurat hva de skal gjøre hvis en uforutsett situasjon oppstår.

Eksempler på dagsturer for grupper fra Trondheim og omegn:

Veiholmen

Vilt og vakkert, der neste stopp mot vest er Island! Vi elsker Veiholmen, en fullt levende utpost som alltid byr på overraskelser. Det som gjør at vi er så begeistret er blant annet at du aldri vet hva som venter; været kan være strålende eller ufyselig, og bygda kan være både stille og yre av folkeliv.

Det som derimot aldri slår feil, er at maten alltid smaker – og at veien til og fra er krydret med gode historier og fantastisk utsikt.

  • Sesong: Juni – september
  • Varighet: 12 timer
  • Gruppestørrelse: 20 – 60

Ranheim

Bli bedre kjent med nye Trondheim. Områdene nord-øst for for byen har gjennomgått en rivende utvikling. Bli med på en rundreise hvor vi får en innholdsrik runde i bydelen, og drar innom blant annet “Lille Dubai”.

Turen avsluttes med en lunsj før bussen tar gjestene med tilbake til sitt utgangspunkt.

  • Sesong: Hele året
  • Varighet: 5 timer
  • Gruppestørrelse: 20 – 100

Ørlandet

Strategisk beliggende ved innseilingen til Trondheim ligger Ørlandet, har området i lang tid vært viktig for forsvaret av regionen og landet i øvrig. I dag er flybasen her en viktig brikke i så måte, med både stasjonering og vedlikehold av F35.

Før vi snur hjemover spiser vi middag i historiske og stemningsfulle omgivelser.

  • Sesong: Hele året med varierende program.
  • Varighet: 11 timer
  • Gruppestørrelse: 20 – 100

Einunndalen

Velkommen til Norges lengste seterdal. Dalen strekker seg over cirka 55 kilometer, og er en del av det vakre fjellområdet mellom Rondane og Dovrefjell. Dette området er kjent for sin urørte natur, lange setertradisjoner og et rikt dyreliv.

Vi passer selvsagt på at gjestene får mat og drikke underveis, og før vi starter hjem spiser vi middag.

  • Sesong: Juni – september
  • Varighet: 11 timer
  • Gruppestørrelse: 20 – 100

Om forslagene ovenfor ikke passer helt for din gruppe, skal dere vite at vi har et stort arkiv med innholdsrike turer. Ring oss gjerne, eller send inn kontaktskjemaet – så tar vi kontakt i løpet av kort tid. La oss sammen skape verdier for dine gjester og det lokale næringslivet.

Kontakt oss

Er dere en mindre gruppe kan turene under være et godt alternativ. Ta kontakt, så sjekker vi om det er ledig kapasitet.

Dagsturer med påmelding som er åpen for grupper:

Torsdag 5. desember 2024

På et julemarked på Røros får du den gode julestemning og muligheten til å handle håndverksprodukter og andre godsaker til jul. Lunsjen tar vi i unike omgivelser hos Rørosrein.

NOK 1 990

Lørdag 21. juni 2025

Bli med til Sør-Gjæslingan, et fraflyttet fiskevær i Nærøysund kommune – nå et vernet kulturmiljø med bærekraftig turisme.

NOK 1 995
Skroll til toppen