En reise til det store utland er alltid en minneverdig opplevelse, noe man kan tenke tilbake, og leve lenge på. I tillegg er det noe helt eget med tiden frem mot avreise; forventningen blir liggende som en sommerfugl i magen.

Uansett om dere er en vinklubb eller vennegjeng, pensjonistforening eller storfamilie, er vi klare for å sy sammen en tur for dere. Våre turer er nøye planlagt og finjustert gjennom 15 år, og i 2025 har vi brukt vår ekspertise på å utvikle noen, for oss, helt nye destinasjoner.

Hvert år setter vi ekstra fokus på noen destinasjoner. Noen er gamle og kjente mens andre er nye og spennende, og noen kan være gamle med nytt innhold. Om disse destinasjonene ikke er helt hva dere ønsker, har vi et stort utvalg av reiser vi kan tilpasse til dere – ta kontakt for en hyggelig reiseprat.

Utvalgte utenlandsturer for grupper med avreise fra Trondheim og omegn:

Dublin

Irlands hovedstad er et ypperlig reisemål, med severdigheter som passer de fleste. Dere kan oppleve historiske steder som Trinity College og St. Patrick’s Cathedral. Eller hva med et besøk til Guinness Storehouse? Mulighetene er mange.

Vi legger opp til hyggelige måltider i rolige atmosfærer, men regn med at irsk musikk kan oppstå uten forvarsel.

  • Sesong: April – oktober
  • Varighet: 4 dager (3 netter)
  • Gruppestørrelse: 10 +

Haag

Haag er Nederlands tredje største by og kjent for sin blanding av historie, kultur og politikk, og som sete for blant annet Den internasjonale straffedomstolen har byen stort mangfold. Haag har flotte boulevarder, store parker og historiske bygninger.

Byen har et roligere tempo enn for eksempel Amsterdam, og byr på muligheter for utflukter til både sjø og friluftsmuseer.

  • Sesong: April – oktober
  • Varighet: 5 dager (4 netter)
  • Gruppestørrelse: 10 +

Vilnius

Vilnius, hovedstaden i Litauen, kjent for imponerende arkitektur, historie og sjarmerende atmosfære. Byen er kompakt og lett å utforske.

Gamlebyen (UNESCO) er en av de største og best bevarte middelalderske gamlebyene i Europa, kjent for sine smale gater og historiske bygninger. Her kan man besøke Vilnius-katedralen, Gediminas-tårnet, og flere andre historiske monumenter.

  • Sesong: Hele året
  • Varighet: 5 dager (4 netter)
  • Gruppestørrelse: 10 +

Bilbao

Baskerland ligger nord i Spania, og her finner du Bilbao, kjent for sin moderne arkitektur og kombinasjon av kunst, historie og natur. Byen er kompakt og enkel å navigere. Her finner du blant annet Guggenheim-museet, et verdensberømt museum for moderne kunst.

Bilbao er en rolig by med et kosmopolitisk preg, kjent for sin utsøkte mat og en flott blanding av gammelt og nytt.

  • Sesong: Juni – august
  • Varighet: 5 dager (4 netter)
  • Gruppestørrelse: 10 +

Dersom disse eksemplene ikke er helt for dere, har vi et stort arkiv med innholdsrike turer i hele verden. Ring oss gjerne, eller send inn kontaktskjemaet – så tar vi kontakt i løpet av kort tid. Gjennom godt samarbeid og tilpasningsevne kan vi lage en uforglemmelig tur for dere.

Kontakt oss

Er dere en mindre gruppe kan turene under være et godt alternativ. Ta kontakt, så sjekker vi om vi har kapasitet.

Utenlandsturer med påmelding som er åpen for grupper:

Fredag 6. desember 2024

Bli med til et julepyntet Riga, hovedstaden i Latvia, som er kjent for sin godt bevarte gamleby og imponerende jugendstilarkitektur.

NOK 6 300

Torsdag 20. mars 2025

Roma på våren er en drøm! Bli med på vår innholdsrike tur med besøk til både Colosseum og Pantheon. Vi flyr fra Trondheim.

NOK 18 900

Søndag 27. april 2025

Opplev den franske rivieraen med fem dager i vakre Nice til våren! Nyt sol, strand og kultur, og en dagstur til sjarmerende Saint-Paul-de-Vence inkludert. Vi flyr fra Trondheim.

NOK 15 900

Mandag 5. mai 2025
Opplev Holland på elvecruise gjennom et Nederland i vårdrakt, og besøker Keukenhof på årstiden hele anlegget står i full blomst. Vi seiler fra Amsterdam og innom Gouda og Rotterdam.

NOK 19 700
Skroll til toppen