Et cruise i Karibien har mange utreisehavner. Vi velger å fokusere på de mest kjente, som også er lettest tilgjengelig fra Norge. Ønsker du en annen utreisehavn er vi selvsagt også behjelpelig, bare spesifiser dette i kontaktskjemaet.

Miami er en av verdens mest populære utreisehavner for cruise, kjent for sine moderne fasiliteter og omfattende tilbud til reisende. Havnen omtales ofte som «Cruise Capital of the World», og er en av de største og travleste i verden. Moderne terminaler gir en sømløs og effektiv opplevelse for passasjerer, med gode fasiliteter for bagasjehåndtering og transport.

I Miami finnes et bredt utvalg av hoteller i alle budsjettklasser, fra luksuriøse strandhoteller til rimelige alternativer. Populære områder for overnatting er Miami Beach, Downtown Miami og Brickell.

Miami Beach og South Beach er kjent for sine vakre sandstrender, pulserende natteliv og Art Deco-arkitektur. Det finnes også et bredt utvalg av museer, shoppingmuligheter og et mangfoldig mattilbud, med alt fra internasjonale restauranter til lokale kubanske kaféer.

Miami International Airport er en stor internasjonal flyplass med direktefly til mange europeiske byer, inkludert London, Paris, Madrid og Frankfurt.

Orlando, kjent for sine temaparker og underholdningsattraksjoner, er også en viktig utreisehavn for cruise. Særlig via Port Canaveral som ligger en times kjøretur øst for byen, som er en av de travleste cruisehavnene i verden. Fra her finner du destinasjoner som Karibia og Bahamas. De moderne terminalene og fasilitetene gjør ombordstigningen enkel og effektiv.

De mange temaparkene gjør Orlando spesielt populær hos reisende med barn og unge. Hotellutvalget er bredt og tilpasset alle budsjetter. Populære områder inkluderer International Drive, Lake Buena Vista og Kissimmee, som alle har nærhet til temaparkene og gode forbindelser mellom Orlando og havnen. Mange resorter i Orlando tilbyr familievennlige fasiliteter som bassenger, restauranter, og transport til temaparkene, noe som gjør dem til et godt valg for de som ønsker å forlenge ferien før eller etter cruiset.

For de som ønsker noe annet enn temaparker, tilbyr Orlando også steder som Kennedy Space Center (i nærheten av Port Canaveral), Gatorland, og Orlando Science Center. I tillegg finner du mange shoppingmuligheter, inkludert Orlando International Premium Outlets og The Mall at Millenia. Byen tilbyr også et mangfoldig utvalg av restauranter, fra gourmet til lokale spisesteder.

Orlando International Airport (MCO) er en stor internasjonal flyplass som tilbyr direktefly til flere europeiske byer, inkludert London, Manchester, Frankfurt, og Madrid. Flyplassen er kjent for sine gode fasiliteter og enkle transportmuligheter. Herfra er det mange transportalternativer til Port Canaveral, inkludert shuttlebusser, leiebiler, og private transporttjenester. Turen tar vanligvis rundt en time.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Navn
Skroll til toppen