• Oversikt
  • Program
  • Inkludert/tillegg
  • Bestilling
Berlin, hovedstaden i Tyskland, er en dynamisk by kjent for sin rike historie, kulturelle mangfold og innovative kunstscene. Byen har en unik atmosfære som kombinerer historiske monumenter med moderne arkitektur og en livlig urban kultur.

Historiske og Kulturelle Opplevelser

Berlin er hjem til mange historiske landemerker. Brandenburger Tor er et ikonisk symbol på byen, mens Berlinmuren og East Side Gallery gir innsikt i Tysklands delte fortid. Checkpoint Charlie-museet og DDR-museet tilbyr fascinerende utstillinger om den kalde krigen og livet i Øst-Tyskland.

Kunst og Museer

Berlin har en rik kunstscene med mange museer og gallerier. På Museumsinsel finner du verdenskjente museer som Pergamonmuseet og Altes Museum. Moderne kunst kan oppleves på steder som Hamburger Bahnhof og Berlinische Galerie.

Dag 1 – mandag 26.08.24 - avreisedag

Vi har felles innsjekk på Værnes. Reiseleder assisterer de som ønsker det. Ved ankomst venter en buss på oss som tar oss til vårt hotell Park Inn Alexanderplatz.

Dag 2 – tirsdag 27.08.24 - dag 2

Etter frokost er det oppmøte i resepsjonen kl. 10.00 for utflukt til Potzdam med vår norske guide. Også her kan det være lurt å ha med seg litt drikke og en liten matbit. Vi besøker Parken Neuer Garten og ser Slottet Cecilienhof.

Denne dagen skal vi også besøke slottet Sanssouci. Under en liten spasertur i den flotte parken her får vi høre historien om potetkongen Fredrik den Store. Vi regner med å være tilbake igjen ved hotellet omtrent kl. 14.00, og ettermiddagen er til egen disposisjon. For den som ønsker felles lunsj, tar reiseleder turen til Hackesher Markt 800 meter fra hotellet, hvor det ligger mange restauranter.

Om kvelden møtes vi i hotellets restaurant kl. 19.00 og spiser felles middag.

Dag 3 – onsdag 28.08.24 - dag 3

Klokken 10:00 står reiseleder i resepsjonen, og de som ønsker det kan være med på en historisk byvandring. Underveis passerer vi mange severdigheter som f.eks DDR-museet, Checkpoint Charlie og minnesmerket etter Holocaust. Om været er fint, kan en tur på elven Spree absolutt anbefales.

Vi møtes i resepsjonen kl. 18.30 for avgang til felles middag.

Dag 4 torsdag 29.08.24 – dag 4

I utgangspunktet er denne dagen disponibel. Klokken 10:00 står likevel reiseleder i resepsjonen om noen ønsker å være med på en liten runde.

Om kvelden møtes vi i resepsjonen klokken 18:30 for avgang til felles middag.

Dag 5 – fredag 30.08.24 – hjemreise

Det er hjemreisedag. Vi møter i resepsjonen ferdig utsjekket for avreise klokken 11:00. Denne dagen skal vi oppleve Lübbenau, og vi kjører sørover til det fantastiske området i Spreewald. Etter noen timer her, går turen til flyplassen for hjemreise til Trondheim.

Med forbehold om endringer.

Last ned PDF

Inkludert

Flyreise
Transfer som beskrevet program
4 netter i dobbeltrom med frokost
3 middag
Utflukt til Potzdam
Norsktalende guide
Aktiv reiseleder

Prisinformasjon

Enkeltrom: NOK 1 000
Depositum: NOK 2 000

Please wait...