• Oversikt
  • Program
  • Inkludert/tillegg
  • Bestilling

En reise med Hurtigruten fra Trondheim til Bodø byr på en fantastisk opplevelse av Norges kystlandskap. Turen starter i Trondheim, og rett etter avgang serveres lunsj på skipet, og om bord kan du nyte komfortable fasiliteter mens skipet seiler nordover langs den vakre kysten.

Underveis passerer vi en rekke sjarmerende kystbyer og naturskjønne områder. Bodø er en by kjent for sin vakre natur, og her kan du oppleve Saltstraumen, verdens sterkeste tidevannsstrøm, som er en imponerende naturopplevelse.

Inkludert i turen en utflukt til Sommarøy, et idyllisk handelssted litt nord for Bodø - kjent for sine hvite sandstrender og krystallklare vann. Sommarøy er et perfekt sted for å slappe av og nyte de flotte omgivelsene.

Turen tilbake til Trondheim går med tog. Togreisen tar deg gjennom noen av Norges mest spektakulære landskap langs Nordlandsbanen. Turen gir deg muligheten til å se fjorder, fjell og innsjøer på nært hold, og er en perfekt avslutning på en minneverdig tur.

Ordinær påmeldingsfrist er utløpt, vennligst ta kontakt.


Dag 1 - Reise med Hurtigruten til Bodø (L,M)

Vi møtes på Pir 1 i Trondheim kl. 10.00, hvor reiseleder hjelper til med innsjekk. Avgang er kl. 12.45, og om bord serveres lunsj i flotte omgivelser mens vi nyter kystlandskapet. På kvelden blir det felles middag med kortreist mat før vi ankommer Rørvik. Skipet seiler videre gjennom natten med anløp i Brønnøysund og Sandnessjøen. De som holder seg våkne, kan se Torghatten passere etter midnatt.

Dag 2 - Ankomst Bodø (F,L,M)

Etter frokost nyter vi skipets lounger med panoramautsikt. Om morgenen anløper vi Ørnes. Vi sjekker ut av lugaren før kl. 12.00 og ankommer Bodø kl. 13.05. Hotellet ligger rett ved kairekka, og etter innsjekk kan de som ønsker det, bli med på en liten runde i nærområdet. Felles middag på kvelden.

Dag 3 - Utflukt til Kjerringøy (F,L)

Etter frokost tar bussen oss til Kjerringøy, kjent for sin tradisjonelle kystkultur og vakre landskap. Vi utforsker området og spiser lunsj på Kjerringøy Handelssted, hvor vi nyter mat av kortreiste råvarer. Vi kan også besøke Galleri Zahlfjøsen. Tilbake i Bodø er kvelden fri.

Dag 4 - Hjemreise med tog fra Bodø til Trondheim (F)

Etter frokost sjekker vi ut. Toget har avgang kl. 12.27. Togreisen byr på vakre naturopplevelser, og vi anbefaler å kjøpe en matpakke før avreise, da det kun er frokost inkludert. Vi ankommer Trondheim stasjon på kvelden.

Med forbehold om endringer.

Last ned PDF

Inkludert

MS Vesterålen Trondheim - Bodø
Retur Bodø – Trondheim med tog
Tre overnattinger i dobbel lugar/rom
Tre frokoster
To middager og tre lunsjer
Aktiv reiseleder fra Vega Reiser

Prisinformasjon

Enkeltrom: NOK 2 750
Depositum: NOK 1 500

Please wait...