• Oversikt
  • Program
  • Inkludert/tillegg
  • Bestilling
Har man vært på cruise før, vet man hva det er snakk om - og gjør det gjerne igjen. Er man førstereis er det der i mot mange spørsmål og stor spenning. Cruise er noe helt spesielt. Du våkner til magien av noe nytt og spennende hver dag. Og livet om bord er noe helt eget, fra man setter sine ben på skipet til man motvillig forlater det. Man går rundt og føler på stemningen av ansatte, underholdning og maten. Alle bare nyter det og koser seg. Hva er det å tenke på? Bli med på jubileumstur med Vega Reiser.

Om skipet Allure Of The Seas

Skipet er fylt til randen med gode opplevelser for alle! Om bord kan du velge å utfordre seg selv i klatreveggen eller surfe på Flowrider. Den vågale kan også fly gjennom lufta på zipline - og den mer bedagelige vil kanskje bare spankulere rundt og suge inn atmosfæren. Det finne et utall av restauranter å velge i, og har du ikke sett musikalen Mamma Mia kan du gripe mulighet her.

Våre lugarer

På skipet vil alle våre gjester bo i dobbel utvendig lugar med balkong. Her finnes en sittegruppe, to enkle eller én dobbeltseng og et romslig bad. Balkongen vender ut mot havet, og har stoler og bord.

Om Miami

I Miami kan du oppleve den lange og vakre stranden, Miami Beach, med fargerike badevakthytter flott dekorert hele veien. Her kan du kaste skoene og stikke tærne i magisk, myk sande. Tusle langs vannkanten eller ta et bad i havet, alternativt bare legge seg på en solseng under en parasoll. Vi bor på North Beach ca. 30 minutter gange fra South Beach men utallige shopping-muligheter. Det går også busser fra hotellet. Vårt hotell ligger på stranda og har bassengområde for gjestene. Ikke lså langt unna vårt hotell finner du Art Deco District. Her er mye amerikansk historie og spennende å se på. De ikoniske hotellene fra slutten av 1920 tallet er et vakkert syn, og kontrasten med de høye skyskraperne i bakgrunnen gjør det ekstra spesielt.

Om Bahamas

Vi besøker både Nassau og den rederiets resort Perfect Day CocoCay. På øya Bahamas vil vi føle mer på det karibiske liv. Vi kan for eksempel besøke Paradise Island som har et flott havneområde aller besøk Atlantis Nassau.

Dag 1 - lørdag 9. november 20204 - avreise fra Trondheim til Miami

Med fly fra Trondheim Lufthavn Værnes, tar vi turen over dammen til Miami. Hotellet vårt ligger rett ved stranden på selveste Miami Beach. Her sjekker vi inn ved ankomst på kvelden. Her kan man enten legge seg for å sove ut, eller bli med våre aktive reiseleder på en liten bli kjent tur i nærområdet.

Dag 2 - søndag 10. november 2024 - Miami

Hotellet vårt ligger på North Beach. Det er nært det meste i Miami, og man kan lett ta seg rundt ved å gå, leie sykkel, ta buss eller taxi. Her er masse å se på og gjøre. Det historiske Art Deco District med de ikoniske hotellene ligger ikke langt unna. Ellers er butikker og spisesteder i umiddelbar nærhet.

På hotellet kan man benytte seg av solsengene rundt bassenget, og vil man heller gå på stranden, er den bare noen få meter nedenfor. Her kan man ta med seg et badehådkle, og bare legge seg i den myke sanden - eller leie seg en solseng.

Reiseleder kan komme med forslag og bli med de som ønsker det. Ellers er denne dagen til egen rådighet.

Dag 3 - mandag 11. november 2024 - påstigning Allure Of The Sea

Etter frokost og utsjekk går ferden videre til cruiseterminalen.

Innsjekk foregår på omtrent samme måte som en flyreise. Alt av reisedokumenter må være være printet ut, i tillegg til egne bagasjetags som man får tilsendt på mail. Siden man skal gå gjennom en sikkerhetskontroll, kan man kun ha med seg håndbagasje når man går om bord.

Resten av bagasjen fraktes til deg, og blir satt utenfor lugaren din i løpet av ettermiddagen/tidlig kveld. Det er derfor viktig at man pakker det aller nødvendigste, som noen toalettartikler, solkrem, badetøy, tøyskifte og evt. medisiner i en håndbagasjen.

Etter at man er vel installert i lugaren er det bare å sette i gang med å utforske og bli kjent med skipet. Ved avgang fra Miami samles de som ønsker det på dekk, for det tradisjonelle Sail Away Party. Å nyte utsikten ved utseilingen fra Miami, er et vakkert syn, som vi sterkt anbefaler å få med seg.

Dag 4 - tirsdag 12. november 2024 - Perfect Day at CocoCay, Bahamas

Første havn er Royal Caribbeans egen resort, CocoCay på Bahamas. Her finnes noe å gjøre for både store og små - med alt fra store badeanlegg, til den litt mere stille og rolige strandplassen. Man kan gå av og på skipet som man ønsker mens man ligger her, og øya nytes hele dagen fram til avgang på ettermiddagen.

Dag 5 - onsdag 13. november 2024 - Nassau på Bahamas

Vi ankommer hovedstaden på Bahamas, Nassau, hvor vi blir liggende hele dagen. Her kan man på forhånd booke utflukter som tilbys gjennom skipet, legge av gårde på egenhånd, eller bli med reiseleder på en utflukt som går til Paradise Islands vakre strand og havneområde. Her er masse å se og gjøre, så vi anbefaler at man tenker litt igjennom hva man ønsker å gjøre til denne dagen, og reiseleder har god kunnskap om øya.

Denne dagen er det viktig å få med seg siste frist for retur på skipet.

Dag 6 - torsdag 14. november 2024 - til sjøs

Dette er dagen tilbringes til sjøs, og man har god til å benytte seg av alle skipets fasiliteter og underholdningstilbud. Her er full fart hele dagen, med mat og drikke, musikk og dans, underholdning og konkurranser man kan delta på hvis man vil. Selv om alle gjester befinner seg om bord på skipet denne dagen, greier man fint å finne litt stille og rolige områder hvis man helst vil ha det. Her er noe til alle og enhver.

Om kvelden pakker man ned sin bagasje som så settes utenfor lugaren innen avtalt tid. Bagasjetagger blir lagt på senga på alle lugarer i god tid. Bagasjen blir så hentet av skipets besetning, og vi henter de ut på land neste morgen.

Det er derfor viktig at man igjen tenker på hva man trenger på kvelden og neste morgen.

Dag 7 - fredag 15. november 2024 - avstigning Miami

Vi ankommer Miami tidlig på morgenen. Utsjekk av lugar gjøres like etterpå.

Etter utsjekk fra lugar, og med sin håndbagasje, går man og nyter sin siste frokost. Vi forlater skipet samlet på et tildelt tidspunkt, som vi får kvelden før. Vi henter opp bagasjen i ankomsthallen på land.

På terminalen blir vi hentet av vår transport, før vi nyter noen fine timer med aktiviteter i Miami. Hjemreise fra Miami starter om kvelden.

Dag 8 - lørdag 16. november 2024 - ankomst Trondheim

Jubileumsturen avsluttes ved ankomst Trondheim midt på dagen.

Last ned PDF

Reise Trondheim - København - Miami t/r

Transfer i henhold til program

4 netters på Allure of The Seas

2 netter i Miami

Sightseeing siste dag med buss og guide

Aktiv reiseleder fra Vega Reiser

Prisinformasjon:

Depositum: NOK 3 000

Enkeltrom NOK 6 800

Drikkepakke på forespørsel

Please wait...