• Oversikt
  • Program
  • Inkludert/tillegg
  • Bestilling

Vårt skip er MS Victor Hugo. Det er oppkalt eller en av Frankrikes mest kjente forfattere som har skrevet blant annet Ringeren i Notre-Dame og Les Miserables. Skipet seiler på mange av Europas elver, som Tisza, Elbe, Rhinen og Donau. Med andre ord, et skip omgitt av historie og kultur.

Hun ble renovert i 2019 og har 45 kabiner, er 82 meter lang og 9,5 meter bred. Om bord er det fransk kjøkken og hvite duker, og alle måltider på skipet er inkludert.

Vårt cruise tar oss gjennom det autentiske Holland gjennom naturopplevelser og sjarmerende byer. Velkommen med på en reise langs fortidens europaveier.


Dag 1 - Utreise - Amsterdam

Reiseleder møter gjestene til avtalt tid på Værnes. Vi flyr direkte til Amsterdam hvor vår buss venter for en rundtur for å bli bedre kjent med området. Vi besøker den sjarmerende byen Harlem samt blomsterparken Keukenhof.

Vi gjør oppmerksom på at vi kan måtte flytte disse besøkene til hjemreisedagen.

Vi går om bord på skipet om ettermiddagen. Etter å ha sjekket inn på våre lugarer, blir det velkomstseremoni med introduksjon av mannskap og skip før vi går til bords. Kvelden er for øvrig til egen disposisjon.

Dag 2 - Amsterdam - Gouda

Etter frokost tilbyr skipet følgende utflukter;

  • Guidet tur i Amsterdam
  • Sykkeltur i Amsterdam

Disse er ikke inkludert og betales om bord.

I tillegg står reiseleder i resepsjonen til avtalt tid hvis noen ønsker å være med på en spasertur i nærmiljøet.

Det serveres lunsj og middag på skipet denne dagen. Vi seiler mot Gouda på ettermiddagen.

Dag 3 - Gouda

Etter frokost, kan man være med på oppdagelsesferd med reiseleder. Vi holder et bedagelig tempo, men ta på gode sko.

Skipet tilbyr utflukt til Haag for den som ønsker det. Utflukten er ikke inkludert i prisen.

Gouda ligger i provinsen Zuid-Holland 20 km fra Rotterdam. Byen er kjent for mange gamle bygninger og et vakkert sengotisk rådhus fra 1449. Her ligger også den gamle St. Janskirken utsmykket med vakre og berømte glassmalerier.

I henhold til byens navn har den selvsagt et kjent ostemarked. Gouda fikk byrettigheter i 1272, og var under middelalderen et viktig senter for handel med tekstiler.

Dag 4 - Gouda - Rotterdam

Denne dagen seiler vi fra Gouda til Rotterdam. Om ettermiddagen arrangerer skipet utflukt til Delft, mens vår reiseleder er tilgjengelig for en spasertur på land.

Denne kvelden er det "Gallakveld", og vi stiller i pent antrekk. Skipet vil etter hvert begynne sin seiling tilbake mot Amsterdam.

Dag 5 - Amsterdam - hjemreise

Vi spiser frokost og sjekker ut av lugarene. Denne dagen har vi egen buss, og vi tar en liten runde før vi drar til flyplassen i 12-tiden. Vi lander i Trondheim om ettermiddagen.

Last ned PDF

Flyreise tur-retur Amsterdam

Utflukter som beskrevet (skipets utflukter koster ekstra)

Alle måltider på skipet

Besøk på Keukenhof

Aktiv reiseleder fra Vega Reiser

Prisinformasjon:

Depositum: NOK 3 000

Enkeltrom NOK 4 000

Øvre dekk dobbel lugar per person NOK 1 300

Please wait...