• Oversikt
  • Program
  • Inkludert/tillegg
  • Bestilling
Ørkedalsspelet skal på en respekt- og sannfull måte fortelle historier som utspant seg i Orkdal under 2. verdenskrig. Vi får i tillegg omvisning i Thams-paviljongen og middag på Bårdshaug Herregård.

Klokken 15:00

Avgang fra Nidarosdomen. Vi setter kursen sørover langs E6 sørover før vi tar av på E39 til Orkanger. Vel fremme venter vår guide som skal vise oss Thamspaviljongen. Dette var “The Norway Building” under verdensutstillingen i Chicago i 1893, som etter 124 år i USA ble hentet hjem til Orkanger hvor den ble bygd.

Etter omvisningen venter en 3-retters middag i hovedhuset på selveste Bårdshaug Herregård. Menyen er en sesongbasert tradisjonsmeny.

Etter middag går vi i samlet flokk de 500 meterne til Bårdshaug Stasjon, som er kulisser for denne mektige forestillingen.

Klokken 20:00

Ørkedalsspelet “Til Den Det Måtte Angå” 2024 er et utendørs musikkteaterstykke som tar for seg hendelser som skjedde i Orkland under 2. verdenskrig.

Målet med forestillinga er å vise en så nyansert, en så sannferdig og respektfull framstilling av disse hendelsene som mulig. En framstilling som i størst mulig grad kan si oss noe om hvordan det opplevdes å stå i det der og da.

Etter forestillingen setter vi kursen hjem mot Trondheim hvor vi ankommer rundt midnatt.

Last ned PDF

Inkludert

Reise i moderne turbuss
Omvisning Thams-paviljongen
Middag på Bårdshaug Herregård
Ørkedalsspelet
Aktiv reiseleder

Prisinformasjon

Depositum: NOK 300

Please wait...