Høydepunkter : Julemarked Avreisedato : Fredag 6. desember 2024 Varighet : 4 dager Flyselskap : Norwegian Overnatting : Radisson Blu
  • Oversikt
  • Program
  • Inkludert/tillegg
  • Bestilling

Riga, hovedstaden i Latvia, er en by rik på historie og kultur. Byen ligger ved bredden av elven Daugava og er kjent for sin godt bevarte gamleby, som er oppført på UNESCOs verdensarvliste. Med sine trange brosteinsbelagte gater og sjarmerende middelalderske arkitektur, er gamlebyen et populært turistmål.

Riga er også kjent for sin imponerende jugendstilarkitektur, med over en tredjedel av bygningene i sentrum bygget i denne stilen.

Vi har lang erfaring med Riga, noe som gjør at reiselederen kjenner byen mange skjulte skatter. For et bedre opphold har vi valgt oss et hotell med gode fasiliteter og eget spa - så ta gjerne med badetøy for full utnyttelse av hotellet.

Julemarkedene i Riga er kjent for sin koselige atmosfære, med vakre lysdekorasjoner, håndverksprodukter og snødekte boder, som sikrer en autentisk julestemning. Vi avlegger selvsagt besøk på et av disse.


Dag 1 – avreise

Reisende møter på flyplassen to timer før avgang, hvor man møtes av reiseleder som deler ut reisedokumenter og assisterer med innsjekking. Vårt fly har avgang klokken 18:35 og lander i Riga 21:15 lokal tid. Her venter vår buss som frakter oss til hotellet.

Etter innsjekk anbefaler vi å utforske hotellet, som blant annet har en skybar i 26. etasje med en fantastisk panoramautsikt over byen.

Dag 2 – Riga (F,M)

Etter frokost kan den som ønsker det slå følge med reiseleder. Vi tar en tur til et av de mange julemarkedene i byen og utforsker omgivelsene i vårt nærområde. Turen avsluttes slik at det blir tid til å nyte hotellets fasiliteter, eller å utforske Riga på egenhånd, før vi møtes til middag klokken 19:00.

Dag 3 – Riga (F,M)

Etter frokost venter reiseleder i resepsjonen på den som ønsker å bli bedre kjent med Riga. Vi ser litt an hva det er stemning for, og bruker litt tid på å utforske gamlebyen og Riga for øvrig.

Klokken 18:30 møtes vi i resepsjonen og går de 15 små minuttene til vår restaurant. Vi har valgt oss ut en restaurant kjent for sin gode atmosfære, og retter med rot i tradisjonell kost.

Dag 4 – hjemreise (F)

Etter frokost er det tid til å utforske Riga på egenhånd et par timer før vi må sjekke ut av hotellet klokken 12:00. Etter utsjekk blir vi hentet av vår buss som tar oss til flyplassen hvor reiseleder assisterer den som ønsker det med innsjekk. Vårt fly har avgang 17:15 lokal tid og forventet ankomst på Værnes er 18:05 norsk tid.

Last ned PDF

Inkludert

Direktefly Trondheim – Riga t/r
Transfer som beskrevet program
3 netter i dobbeltrom med frokost
2 middag
Aktiv reiseleder

Prisinformasjon

Enkeltrom: NOK 900
Depositum: NOK 1 500

Please wait...