Høydepunkter : Colosseum og Pantheon Avreisedato : Torsdag 20. mars 2025 Varighet : 4 dager Flyselskap : Norwegian Overnatting : 4* hotell sentralt Aktivitetsnivå : Moderat Tilpasset rullestol : Dårlig
  • Oversikt
  • Program
  • Inkludert/tillegg
  • Bestilling
  • FAQ

Roma, hovedstaden i Italia, er en by med en rik historie og unik atmosfære. Kjent som "Den evige stad," har Roma vært et viktig sentrum i over 2500 år, da særlig under Romerriket. Gamle bygninger som Colosseum minner om denne storhetstiden.

Byens atmosfære er levende og innbydende. Smale gater og åpne piazzaer er fulle av folk som nyter livet på kafeer, handler i spesialforretninger og suger til seg byens unike særegenhet. Romas mat er også berømt; her kan du smake ekte, italiensk pizza, pasta og gelato.

Roma er en by hvor fortid og nåtid møtes, og hvor du kan oppleve historiens storhet mens du nyter en levende, moderne kultur.


Torsdag 20. mars: Trondheim - Roma (L,M)

Vi møtes tidlig om morgenen på Værnes for avreise til Den evige stad. Turen går via Gardermoen og vi lander på Fiumicino kl. 12:45.

På veien til byen svinger vi innom en av vingårdene i Frascati hvor vi får omvisning i vinkjelleren og naturligvis smaksprøver. Vi spiser også en lett lunsj før turen går til hotellet i sentrum av Roma. Middag om kvelden.

Fredag 21. mars: Roma (F,L)

Frokost. Først på besøkslisten står mektige Colosseum. Her får vi omvisning før vi spiser lunsj. Guiden vår tar oss videre med til Romas gamle jødiske getto som er en skikkelig skjult perle. Her finner vi et nabolag rikt på arkeologiske, kulturelle og religiøse funn.

Vi rusler via det hellig området Largo Arentino, Campo de' Fiori med sine blomster og avslutter med et besøk i berømte Pantheon.

Etterpå drar vi tilbake til hotellet og har resten av dagen til egne aktiviteter og streiftog.

Lørdag 22. mars (F,M)

Frokost. Sightseeing til fots i hjertet av Roma. Vi besøker Piazza Navona med sine vakre fontener og elegante kafeer, Trevifontenen med sine friske kaskader, og Spansketrappen med Romas mest eksklusive shoppingområde.

Lunsj på egen hånd og ettermiddagen fri til egne streiftog. Felles avskjedsmiddag om kvelden.

Søndag 23. mars: Roma - Trondheim (F)

Frokost før vi blir hentet og kjørt til flyplassen for hjemreise. Flyavgang kl. 11:05. Reisen går via Gardermoen og vi lander på Værnes kl. 17:15.

Last ned PDF

Inkludert

Fly Norwegian Trondheim - Roma t/r
3 netter på 4* hotell sentralt i Roma
3 frokoster, 2 lunsjer og 2 middager
Skandinavisktalende lokalguide
Program og busstransport som beskrevet
Aktiv reiseleder fra Vega Reiser

Prisinformasjon

Enkeltrom: NOK 1 350
Depositum: NOK 3 000

Please wait...

Det er litt individuelt hvordan dette oppfattes. Men enkelt oppsummert:

Lavt: Lite gåing på greit underlag.
Moderat: Noe gåing. Trapper og brostein kan forekomme - men også unngås.
Medium: Noe gåing. Trapper, brostein og ulent terreng kan forekomme.
Høyt: Mye gåing i ulent terreng.