• Oversikt
  • Program
  • Inkludert/tillegg
  • Bestilling

Stavanger er et av våre favoritt reisemål. En av grunnen er den sjarmerende gamlebyen med sine hvitmalte trehusbebyggelse. En annen er den maritime atmosfæren i vågen og langs bryggene. Den viktigste er kanskje Flor  Fjære.

Etter 20 små minutter i en komfortabel katamaran åpner et skue seg man ikke skulle tro var mulig i Norge! Tusenvis av planter satt i bakken, bygget stein på stein siden 1965; en privat hyttehage du neppe har sett maken til. Denne er selve grunnen til at vi velger oss Stavanger i juni.


Booking vil åpne i september.

Dag 1 – avreisedag

For å få mest mulig ut av dagen, møtes vi tidlig på Værnes for felles innsjekk. Vi flyr via Gardermoen til Sola hvor vår buss for dagen venter. Først tar vi turen til stedet hvor vi får servert lunsj, her blir det også tid til å ta inn omgivelsene. På veien til sentrum får vi en sightseeing på Orrestrendene før vi setter kursen mot Hafrsfjord hvor vi kan se monumentet Sverd i Fjell.

Etter innsjekk på vårt hotell står ettermiddagen og kvelden til egen disposisjon.

Dag 2 – Gamlebyen og Flor & Fjære

Etter frokost står reiseleder i resepsjonen. De som ønsker det kan bli med på en vandring i gamle Stavanger. På brosteinsgater mellom hvitmalte trehus blir vi bedre kjent med oljebyen, før runden avsluttes i området innerst vågen.

Her er det mange koselige serveringssteder hvor man kan spise lunsj på egenhånd.

På kvelden møtes vi i resepsjonen for avgang mot Flor & Fjære. Vi går i samlet flokk til båten som tar ut ut til Sør-Hidle, hvor vi får en omvisning i den fantastiske hagen. Etter omvisning venter en middag bland palmer og eksotiske planter i det digre veksthuset. Etter maten blir det til til å ta den frodige hage nærmere i øyensyn.

Dagen avsluttes når vi kommer i land. De som ønsker kan slå følge med reiseleder til hotellet, ellers er det fritt fram til å ta flere forfriskninger på et av de mange serveringsstedene i byen.

Dag 3 – i Stavanger

Denne dagen er disponibel. Reiseleder er tilgjengelig om noen vil være med på en liten runde. Lørdager er mingletid i Stavanger de fleste gatene er fylt med liv og røre. Kanskje er det shopping, museumsbesøk eller en kaffe på hjørnet som passer deg best.

Om kvelden møtes vi i resepsjonen for felles middag.

Dag 4 – hjemreisedag

Vi starter dagen med frokost. Vi sjekker ut før bussen venter oss utenfor hotellet. I dag skal vi på Sightseeing, først til Tungenes Fyr helt nord på Randaberg. Etter et besøk her fortsetter turen over Tananger og langs kysten mot Sola - hvor vi ankommer tidsnok til at man rekker en lunsj her før vi setter oss på flyet hjemover.

Last ned PDF

Inkludert

Flyreise Trondheim – Stavanger t/r
Transfer som beskrevet program
3 netter i dobbeltrom med frokost
2 middag
1 lunsj
Sightseeing ihht. program 
Aktiv reiseleder

Prisinformasjon

Enkeltrom: TBA
Depositum: NOK 1 500

Please wait...