Den Gyldne Omvei Juletur

Bli med oss På Den Gyldne Omvei i vinterprakt

Avreise fra Jernbanestasjonen, plattform 12, med moderne turbuss kl. 9.00. Herfra går turen nordover langs E6 til Røra, hvor vi tar inn på Den Gyldne Omvei.

Her besøker vi Galleri Fenka, det gamle fengslet på Levanger som i dag benyttes som utstillingslokaler og kafé. Vi blir tatt i mot og får en innføring i glasskunsten og driften mens vi nyter en kopp kaffe. Ta deg gjerne en tur ned i kjelleren og se hvordan cellene i dag fungerer som utstillingsrom. Vi ankommer etter hvert Gulburet. Her får vi servert en liten smak av jul, med hjemlaget gløgg og kaffe, og det blir tid for litt julegavehandel.

Etter hvert så besøker vi Gangstad Gårdsysteri hvor det blir mulig å gjøre en god handel.

Informasjon i forhold til Gangstad Gårdsysteri
Gå inn på hjemmesiden www.ysteri.no senest en ukes tid i forkant av turen. Her finner dere gavepakker som kan forhåndsbestilles og hentes når vi kommer. Viktig å sette inn i merknadsfeltet at dere henter det samtidig med gruppen fra Vega Reiser på reisedato.

Turen går så videre mot Øyna Parken, på Inderøyas tak. Her blir vi servert julemiddag og finner førjulsstemningen i flotte omgivelser.

Gode og mette, og kanskje med litt julestemning og gaver i bagasjen reiser vi tilbake til Trondheim. Ankomst Trondheim er omtrent kl. 17.30. Med ønske om en god førjulstid.


Reisefakta

Turkode:

191103

Avreisedato:

30.11.19

Hjemkomstdato:

30.11.19

Varighet:

1 dag

Reisemål:

Den Gyldne Omvei Juletur

Grunnpris:

Nok 1300,00