Cruise Karibien

Dag 1 - Lørdag 4. januar

Oppmøte på Trondheim lufthavn Værnes kl. 4.30, her blir dere tatt i mot av reiselederen fra Vega Reiser, som skal være med under hele reisen. Det blir en mellomlanding i Amsterdam og Atlanta, før vi ankommer Tampa klokken 16.50 lokal tid. Ved ankomst venter en buss, som tar oss til vårt hotell som ligger flott til ved stranden i Clearwater.


Dag 2

I dag er dagen disponibel til å utforske Clearwater. Kanskje frister det å nyte dagen ved den vakre stranden?


Dag 3

Formiddagen er disponibel og etterhvert blir det felles transport fra hotellet til RCCLs Brilliance Of The Seas. Fra kl. 13.30 er det innsjekk, og vel om bord venter våre lugarer som alle er utvendige med balkong. Om kvelden er det felles velkomstmiddag i skipets hovedrestaurant.


Dag 4

I dag legger vi til land ved Key West. Her ligger skipet fra klokken 11.00-19.00. Key West sjarmerer med sin karibisk-amerikanske atmosfære og har vært til inspirasjon for kunstnere, forfattere og eventyrere i alle år. Her finnes flere fine strender og mange gode restauranter. Key West ligger helt i enden av Florida Keys og er forbundet med hele øyrekken av en hovedveien med vel over 40 broer med Mexicogolfen på den ene siden og Atlanterhavet på den andre.


Dag 5

Ombord finnes flere muligheter for aktiviteter og rekreasjon Det er som å reise rundt og bo på samme hotell. Om morgenen våkner du i en ny by, og her venter nye eventyr.


Dag 6

Strendene i Cozumel er virkelig fantastiske, med perfekt hvit sand og vann så klart og blått at du tror du er på et filmsett. Cozumels strender er lett å navigere, fra travle Dzul Ha til stille Chen Rio. Eller man kan velge å tilbringe dagen i Cancuns Zona Hotelera, som er hotel og restaurantstrøket ikke langt fra havnen.


Dag 7

I dag nyter vi dagen om bord og om kvelden møtes vi til felles middag.


Dag 8

Klokken 7.00 legger skipet til havn og etter frokost er det klart for å tenke på hjemreisen. Vi har dagen disponibel i Tampa før vi reiser til flyplassen på ettermiddagen. Klokken 20.00 er vi i luften tilbake til Norge.


Dag 9

Vi lander i Trondheim ca. klokken 16.40


Reisefakta

Turkode:

200101

Avreisedato:

04.01.20

Hjemkomstdato:

12.01.20

Varighet:

9 dager

Reisemål:

Cruise Karibien

Grunnpris:

Nok 20900,00