Roma - den evige stad

Avreisedag

Vi møtes inn til høyre i avgangshallen på Værnes klokken 10.00. Her blir dere møtt av reiselederen fra Vega Reiser, som er behjelpelig med innsjekk og praktiske ting. Vi flyr kl.12.00 mot Italia med et mellomstopp i Oslo. Ved ankomst kl.19.35 hentes vi med buss, og reiser til hotellet. Etter innsjekk blir det felles middag på hotellet.


Utflukt til Petersplassen og Vatikanmuseene

Etter frokost møtes vi i resepsjonen kl.8.00 for dagens utflukt. Vi reiser fra hotellet til Petersplassen, og videre til Vatikanmuseene. Her får vi en guidet omvisning. Vi besøker også Peterskirken og skattekammeret før vi opplever Castell San Angelo. Oppe på taket får vi fantastisk utsikt ut over Roma by og det er også muligheter for servering.


Disponibel dag eller utflukt med reiseleder

I dag er dagen disponibel til å nyte Roma på egenhånd. De som ønsker kan være med reiseleder å se blant annet Spansketrappen, Pantheon, Colosseum og Forum Romanum. Resten av dagen er disponibel. Reiseleder har forslag til aktiviteter for de som ønsker dette. Det blir felles middag på kvelden.


Hjemreisedag

Etter frokost vi har litt disponibel tid før vi ble hentet fra hotellet med buss kl.10.00. Turen går direkte til flyplassen og vi flyr kl.13.25 tilbake til Trondheim via Oslo. Beregnet ankomst Værnes er klokken 19.15 lokaltid.


Reisefakta

Turkode:

200102

Avreisedato:

09.01.20

Hjemkomstdato:

12.01.20

Varighet:

4 dager

Reisemål:

Roma - den evige stad

Grunnpris:

Nok 9000,00